Trenger du elektriker?

Vi tar både små og store oppdrag

Dal Elektriske AS utfører alle typer elektrotekniske installasjoner for lys, varme, tele, data og antenneanlegg. Våre servicemontører er raskt på pletten ved behov for hjelp. Vi har lang erfaring innenfor rehabilitering av elektriske anlegg. Våre saksbehandlere foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud.

Vi gir deg gratis befaring

Skal man pusse opp eller ønsker endringer i hjemmet, har man ofte en idé om hvordan det skal bli. Skal du totalrehabilitere, eller bare gjøre små endringer i ditt elektriske anlegg? Hvordan finne den rette løsningen for ditt behov?

Mulighetene er mange

Du kan styre energi, inneklima, strøm, sikkerhet og underholdnings- og kommunikasjonskanaler. Ønsker du at lyset skal dimmes med fjernkontroll eller ved hjelp av kontrollpanel eller brytere på veggen? Skal innetemperaturen senkes automatisk om natten, eller til spesielle tider av døgnet? Hvordan gjennomføre det og hva koster det?

Dal Elektriske AS har bred kompetanse innen rehabilitering av elektriske anlegg. Vi kan gi deg råd om løsninger og hvilke muligheter som finnes.

Spar strøm med intelligent og trådløs styring av oppvarmingen

Styringssystemet er en løsning for trådløs styring og kontroll av oppvarming i din bolig. Pakkeløsningen gir deg muligheten til å kontrollere og styre oppvarmingen i tre forskjellige rom, som for eksempel kjøkken, stue og gang. Ved hjelp av termostater, styringsenheter på eksisterende panelovner (eventuelt varme i gulv) og et betjeningspanel reguleres temperaturen etter fastsatte regler - i tillegg får du full kontroll.

Elektrikeren vil ved installasjonen programmere systemet slik at rommene automatisk holder den temperaturen som er nødvendig eller ønskelig for deg. Du kan selvfølgelig endre på innstillingene selv eller overstyre den automatiske innstillingen dersom du ønsker det.

Ta el-sjekken

Vi utfører el-sjekk av boliger og leiligheter. Våre kontrollører foretar kontroll av det elektriske anlegget, samt brannsikkerhet. Kontrollpunktene i sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske anlegget som oftest forårsaker brann og personskader. Sjekken sikrer hjem og verdier, og gir deg en tryggere hverdag.

Og husk: En el-sjekk for din brannsikkerhet, gir 20% avslag på boligforsikringen.

Dal Elektriske AS er godkjent av Gjensidige for å gjennomføre denne sjekken. Gjennomført sikkerhetsavtale gir 20% rabatt på boligforsikringen. Dette er en kontroll for å bedre el-sikkerheten i ditt hjem. Rabatten inntrer etter utført og godkjent sjekk. Dette blir da å regne som en subsidiert sikkerhetssjekk av ditt hjem. Avtalen gjelder i 5 år, og må deretter fornyes hvert femte år for å opprettholde rabatten.

Dal Elektriske AS har bred kompetanse innen rehabilitering av elektriske anlegg. Vi kan gi deg råd om løsninger og hvilke muligheter som finnes. Send oss en forespørsel om el-sjekk her , eller kontakt oss for en gratis befaring.

Riktig belysning skaper trivsel

Riktig lys på riktig sted er viktig for trivsel og god stemning. Vi installerer tradisjonell belysning, spotlights, downlights og utebelysning. Vår erfaring gjør at vi kan dimensjonere og sette sammen kombinasjoner som vi vet vil gi et svært vellykket resultat.

Våre sertifiseringer